CLARIS PLUS p.r. stoji Vam na raspolaganju za kompletne usluge iz oblasti računovodstva, knjigovodstva, finansija i kadrovskih usluga.

Svojim dugogodišnjim iskustvom garantujemo kvalitet i nudimo otvorenu saradnju kako pravnim licima, tako i preduzetnicima svih delatnosti i svim ostalim privrednim subjektima.

U dugom nizu godina obavljanja delatnosti rasli smo i razvijali se zajedno sa korisnicima naših usluga. Zajedno smo eliminisali da nešto ne možemo i usvojili saznanje da sve što želimo da postignemo, hoćemo i možemo.

Knjigovođa jeste, a i treba da bude, blizak saradnik i da kao senka proprati svaki poslovni korak i bude “vetar u leđa” klijentu na njegovom putu poslovnog uspeha.

Razvojem tehnike i tehnologije i uvođenjem elektronske komunikacije usavršen je naš kontakt sa vama, odnosno dobili smo mnogo kvalitetniju saradnju sa mnogo manje potrošenog vašeg dragocenog vremena.

Vaše poverenje ukazano nama trudićemo se da ne izneverimo. Naš odnos prema korisnicima naših usluga bio je i biće vrlo poslovan i korektan. Nudimo Vam ažurnu i profesionalnu uslugu i naše knjigovođe kao bliske saradnike u vašem poslu. Mi jesmo i moramo biti spona
između svih ustanova, zakonodavaca, poreznika, kontrolnih organa i vas, poreskih obveznika.

Zajedno ćemo se potruditi da svojim radom, vrednoćom i upornošću uđemo i što je još važnije, ostanemo, u društvu uspešnih, svako u svojoj delatnosti.

pozovite nas da zakažete sastanak

pozovite nas